top

Shkronjat dhe numrat që gjenden anash gomës mund të duken si ndonjë lloj kodi kriptologjik. Por njerëzit që mund t’i deshifrojnë mund të marrin shumë informacione të rëndësishme. Le…
Vetëm pak emra në botën e veturave u ngjallin emocion njerëzve në përgjithësi aq fort sa Ford Mustang. Makina legjendare amerikane me logon e kalit është duke prezantuar në…
Ndoshta po pyesni ç’lloj pyetje është kjo, nuk është e ndërlikuar të dish si të ulesh. Gabim, në fakt pak njerëz dinë të ulen siç duhet në timon! Pozicioni…