Carvago

Thuhet se gjërat e bukura rrallëherë janë praktike – por ndonjëherë është krejt e kundërta. Është e pamundur që kjo kuti katrore nga Volkswagen të fitojë ndonjë çmim në…
Edhe pse veturat elektrike arrijnë vetëm një të dhjetën e shitjeve tona, ato janë vazhdimisht në rritje, dhe vetëm në 12 muajt e fundit shitjet e tyre janë rritur…
Doni një veturë me një yll me tri cepa përpara por nuk ju pëlqen të jetë tepër e madhe? Atëherë mund t’ju pëlqejë Mercedes-Benz GLA. Është vetura më e…
Ndodhë rrallë të të bjerë në dorë një kryevepër si kjo. Gjatë kohës që punonte te Fiat, dizajneri amerikan, Frank Stephenson, krijoi një ikonë që njerëzit e admirojnë –…
Vetëm pak emra në botën e veturave u ngjallin emocion njerëzve në përgjithësi aq fort sa Ford Mustang. Makina legjendare amerikane me logon e kalit është duke prezantuar në…
Seria 3 gjermane nuk ka nevojë për prezantime të gjata. Viti 2025 shënon pesëdhjetë vjet që kur seria u bë shembull i një veture sportive në kategorinë e përmasave…