6 Shtator, 2023

Volkswagen ofron aktualisht tetë modele të ndryshme veturash në Evropë, nga T-Cross deri te Touareg. T-Roc është ndër më kompaktet– për sa i përket ndërtimit inxhinierik dhe madhësisë; do…