Komunikatat

Shkronjat dhe numrat që gjenden anash gomës mund të duken si ndonjë lloj kodi kriptologjik. Por njerëzit që mund t’i deshifrojnë mund të marrin shumë informacione të rëndësishme. Le…
Për njerëzit që kërkojnë një veturë  premium me përmasa mesatare, Mercedes-Benz ofron GLC. Pas modelit GLK me linja katrore, format e rrumbullakëta ishin një ndryshim i madh, por sot…