Carvago slaví milník 15 000 zákazníků

Carvago slaví 15 000 zákazníků

Carvago.com, online platforma pro prodej ojetých vozů, s potěšením oznamuje dosažení významného milníku – v nedávné době doručila vůz svému 15 000. zákazníkovi. Tento úspěch je důkazem rostoucího trendu, kdy zákazníci stále častěji volí pohodlí a spolehlivost nákupu ojetých vozidel online.

Za téměř tři roky svého působení společnost Carvago způsobila revoluci v nákupu automobilů. Zákazníkům poskytuje rozsáhlý výběr vozidel, transparentní ceny a pohodlný proces nákupu. Závazek společnosti ke kvalitě a zákaznickému servisu podpořil trvalý nárůst zájmu a loajality zákazníků.

Zakladatel Jakub Šulta vyjádřil své poděkování a vizi do budoucna: „Jsme nadšeni, že můžeme tento milník oslavit s našimi zákazníky. Jejich důvěra v Carvago nás motivuje k dalším inovacím a zlepšování zkušeností s nákupem automobilů online. Tento úspěch není jen číslo – představuje tisíce individuálních cest a příběhů našich zákazníků, kteří se rozhodli nám důvěřovat.“

Milník se společnosti podařilo překonat v osobě českého zákazníka, kterému byl doručen  vůz Ford S-Max s příplatkovým paketem ST-line. O pohon předních kol se v tomto případě stará spolehlivá osmistupňová automatická převodovka v kombinaci s dvoulitrovým naftovým motorem. Rodinný S-Max měl po dvou a půl letech v provozu najeto rozumných 58 000 km, ale rozdíl mezi aktuální a původní cenou činil více než 600 000 korun.

Úspěch Carvago.com spočívá v uživatelsky přívětivé platformě, která zákazníkům umožňuje prohlížet, vybírat a nakupovat požadované vozidlo z pohodlí domova. Společnost se zaměřuje na spokojenost zákazníků a zajišťuje komplexní proces kontroly a certifikace, což poskytuje klid při každém nákupu. Rostoucí počet zákazníků, kteří se obracejí na Carvago, je jasným ukazatelem měnící se dynamiky v automobilovém maloobchodě. Rychlý růst společnosti odráží širší přijetí online nákupu vozidel jako preferovaného způsobu pro mnoho zákazníků.

Sdílet článek:
Condividi l’articolo:
Zdieľať článok:

Podobné články Articoli simili: Podobné články: